Dwars & Co en de rampenregen - Hop, Rico, ....-; Schel, Bas, ....- (Tielt : Lannoo, 2024)
Het is afgelopen met gaten in je sokken, jeuk waar je net niet bij kan en beschimmelde kaas - de dwarsliggers zijn nu regelaars, en ze helpen mensen in plaats van hen het leven zuur te maken. Het leven lijkt eindelijk volmaakt... Tot de stad Kronkeldonk geteisterd wordt door de ene ramp na de andere. Huizen worden op zijn kop gezet, het stinkt er naar smerige zweetsokken, kleren verdwijnen en nog veel meer eigenaardige dingen. Lukt het Stip en zijn vrienden om de daders te ontmaskeren?
Voorlezen vanaf 7 jaar en lezen vanaf 9 jaar
Keywords: Avonturenverhalen; Fantasieverhalen; Humor