Fiscale Actualiteit. (Mechelen : Wolters Kluwer)
Fiscale wetgeving, circulaires, rulings, ministeriële standpunten, rechtspraak, … Fiscaal recht kent een veelheid aan rechtsbronnen, zowel in binnen- als buitenland. Het fiscale nieuws één keer per maand of per week in uw mailbox? Dankzij een nieuwsbrief fiscale actualiteit wordt u stipt op de hoogte gehouden van nieuwe regelgeving, rechterlijke uitspraken en spraakmakende cases.
Keywords: Fiscaliteit