Belastinggids 2024 : boordevol tips die de fiscale factuur verzachten - goed gerekend is half gwonnen - Testaankoop, ....- (Brussel : Testaankoop, 2024)
Belastinggids 2024 staat boordevol tips die de fiscale factuur verzachten - Kind mag méér inkomsten hebben zonder het statuut van "ten laste" te verliezen - Gunstregeling voor auteursrechten beperkt - De uitgaven die recht geven op een belastingvoordeel
Speciaal nummer bij Budget en Recht nr 294 mei/juni 2024
Keywords: Belastinggids