Doorloopjes Een visuele ontwerpgids voor leraren - Sherrington, Tom, ....-; Caviglioli, Oliver, ....- (Culemborg : Phronese, 2021)
Vijftig manieren om je onderwijs te verbeteren met inzichten uit de cognitieve wetenschap.: dit klinkt als muziek in de oren. In woord en beeld leggen Tom Sherrington en Oliver Caviglioli niet alleen het ‘waarom’ en ‘hoe’ uit, maar verrassen ze je ook met vijftig effectieve strategieën om je onderwijs te upgraden. De auteurs hebben deze zogeheten ‘doorloopjes’ lekker overzichtelijk en inhoudelijk verdeeld. Een feest om te lezen, een groter feest om deze doorloopjes in de les toe te passen. Met recht een must-read voor alle leerkrachten.
Teaching walkthrus : five step guide to instructional coaching
Keywords: Onderwijs