Doorloopjes 2 Coachen op didactiek in 5 stappen - Sherrington, Tom, ....-; Caviglioli, Oliver, ....- (Culemborg : Phronese, 2022)
Lucelle Deneer, Docent Teacher College Windesheim, ambassadeur Leraar 24 en De baan van het Leven: "Doorloopjes is de inspiratie die ik graag tot mijn beschikking had gehad toen ik zelf aan de lerarenopleiding begon. Als lerarenopleider kan ik nu met Doorloopjes studenten actief laten nadenken over hun ontwikkelingsvraagstuk en hun handelen in de onderwijspraktijk. Bovendien nodigt het uit tot netwerklezen en het voeren van discussies over hoe zij zich tot de genoemde onderzoekers en auteurs verhouden."
Walkthrus 2 five-step guides to instructional coaching
Keywords: Onderwijs