Zelfregulerend leren : hoe? Zo! - Peeters, Jeltsen, ....- (Leuven : LannooCampus, 2022)
Zelfregulerend leren (ZRL) ligt in het hart van leren en lesgeven. Elke leraar ondersteunt op een bepaalde manier al ZRL-vaardigheden. De vraag is echter hoe doeltreffend die ondersteuning is en er daadwerkelijk voor zorgt dat alle leerlingen zichzelf beter sturen. Dompel je onder in Zelfregulerend leren. Hoe? Zo! en ontdek de schat aan kennis die bestaat over ZRL. Laat je inspireren door de vele voorbeelden en weet je uitgedaagd door de opdrachten. Het boek beschrijft precies wat jij nodig hebt om vertrekkende vanuit je eigen aanpak straks nog meer resultaat te boeken, en dat met al jouw leerlingen. Ondersteun je leerlingen doelgericht en onderzoek hoe het werkt. Zo heb jij straks meer tijd en winnen jouw leerlingen kansen.
Keywords: Onderwijs