Wegwijs in economie - Schoors, Koen, 1968-; Albrecht, Johan, 1968-; Baert, Stijn, 1983-; Defloor, Bart, 1980-; Goeminne, Stijn, 1977-; Merlevede, Bruno, 1976-; Puttemans, Bianca, 1987- (Gent : Owl Press, 2022)
Al meer dan vijf jaar lang is Wegwijs in economie dé gids voor beginnende studenten economie in het Vlaamse hoger onderwijs. We wijzen je de weg door het economisch doolhof: samen slaan we 37 richtingen in om meer dan 800 pagina’s later met nieuwe inzichten de uitgang te bereiken. In deze volledig geactualiseerde vierde editie staan we in heel wat hoofdstukken stil bij vragen rond duurzaamheid. Bovendien is het boek verrijkt met handige kennisclips die alles op een rijtje zetten over belangrijke topics zoals welvaart, marktmacht, geld, expansief budgettair beleid, de carbon import tax en discriminatie op de arbeidsmarkt.
Keywords: Economie