Dé gids voor vennootschappen (Mechelen : Kluwer, 2024)
Bedrijfsleiders en bedrijfsadviseurs moeten van 101 zaken op de hoogte zijn wat het vennootschapsleven betreft. Gezien de grote omvang van deze wetgeving, is dit niet bepaald een makkelijke opdracht. Dé gids voor vennootschappen kan u daarbij helpen: ingedeeld in trefwoorden bekijkt deze uitgave het vennootschapsleven van A tot Z. Of het nu gaat om een kapitaalverhoging of de benoeming van een bestuurder/zaakvoerder, de auteurs geven u van elk item bondig de procedure, de praktijk en het wetgevend kader. Praktisch is dat u in een oogopslag kan zien voor welke vennootschapsvorm het bedoeld is. In de marge van het boek vindt u namelijk de aanduiding of deze regeling geldt voor de NV, BV en CV. Kortom, een boek dat niet mag ontbreken in uw bedrijfsbibliotheek en dat u ongetwijfeld veel ter hand zal nemen.
Bij de realisatie van deze uitgave zijn maar liefst 12 auteurs betrokken, telkens specialisten terzake, met de nodige praktijkkennis.
Keywords: Vennootschappen; Vennootschapsrecht