Pep & Pino gaan vissen - Grubman, Bonnie, ....-; Abbot, Judi, ....- (Hasselt : Clavis, 2021)
Pep wil een vis vangen. En Pino wil dat Pep een vis vangt. Maar de vissen willen niet bijten en Pep luistert niet naar het advies van zijn vriend. Gelukkig krijgt Pino dan een idee.
Vanaf 5 jaar
Keywords: Koppig zijn; Prentenboek; Vissen; Vriendschap