The Mind : één team, één gedachte, één overwinning! - White Goblin Games (Exloërmond : White Goblin Games, 2023)
The Mind is meer dan een spel. Het is een experiment, een beleving, een eenvoudige, maar zeer bijzondere team-ervaring. Als je het laatste level weet te voltooien, zullen jullie op een roze wolk zweven. Je mag niets bespreken met elkaar en op geen enkele wijze informatie met elkaar uitwisselen. Desondanks kunnen jullie als team toch elk level voltooien door jullie gedachten te verbinden en zo samen de overwinning te behalen. Voor 2 tot 4 personen. Vanaf 8 jaar.
Keywords: Denkspel; gezelschapsspel