Doorloopjes 3 Een gids om stapsgewijs je onderwijs te verbeteren - Sherrington, Tom, ....-; Caviglioli, Oliver, ....- (Culemborg : Phronese, 2023)
Saadet Ertas - Docent Engels Doorloopjes is de ultieme gids voor elke docent die leerlingen wil inspireren om te leren, te groeien en te bloeien. Dit praktische boek bevat praktische tips, trucs en inspirerende voorbeelden, ondersteund door filmpjes waarin docenten hun good practices delen. Kortom, een must-read voor alle docenten! Renske de Kleijn - Onderwijsonderzoeker UMC Utrecht De Doorloopjes-boekenreeks vat een schat aan onderwijswetenschappelijke kennis samen op een behapbare en vrolijke manier. Ook zelf doe ik er telkens weer nieuwe inzichten uit op. Een mooie inspiratiebron voor op je bureau of als gespreksopener in teamruimtes. Emin Kececi Meester met dromen Doorloopjes 3 van Tom Sherrington & Oliver Caviglioli is een essentiële gids voor elke leraar die transformatieve groei wil ontsluiten in het klaslokaal. Ontdek, leer en inspireer met dit meesterwerk! Annet Kil Bestuurder Streven naar een verbetercultuur in al onze klassen, scholen en ons onderwijs: elke dag samen een beetje beter worden. Dat is wat veel collega’s en mij drijft: iedere dag weer. Doorloopjes helpen daarbij: stap voor stap, samen voorwaarts! Loop jij ook mee?
Keywords: Onderwijs