Madame Quassel Schamassel. (Hamburg : Matthies Spielprodukte GmbH & Co. KG.)
Living Puppets zijn ontzettend lieve handpoppen, die professioneel maar ook particulier gebruikt worden bij het stimuleren van persoonlijke verzorging, taalontwikkeling, (samen)spel en (samen)werken bij kleine en grote kinderen. Inzake conflicthantering en verhogen van zelfvertrouwen en weerbaarheid dragen zij dagelijks hun steentje bij.
Didactisch materiaal - Ze praat gewoon een beetje te veel en ongecontroleerd en dan hebben we de rommel. Ze kan haar nek ook 360° draaien in beide richtingen! Maat 54 cm.
Keywords: Handpoppen; Living Puppets; Poppen