Waar is Robbe? - Janssen, Bien, ....- (Soest : Boekscout, 2024)
Een wegwijzer bij het verliezen van een broer of zus. Robbe en Fien zijn broer en zus, die super veel samen doen. Op een dag krijgt Fien te horen dat Robbe weg is. Fien gaat op zoek naar haar broertje. Samen met haar knuffel, Beertje bruin, gaat ze op pad. Waar zou hij toch kunnen zijn?
Keywords: Verlies; Dood