Lam. (Hitchin : The Puppet Company)
The Puppet Company geeft u de toegangspoort tot een wereld van verbeelding en spel! Belangrijk is het stimuleren van creativiteit en het vertellen van verhalen bij zowel kinderen als volwassenen. De vingerpoppen, poppen en knuffels zijn met liefde en aandacht voor detail gemaakt, zodat ze bij elke interactie vreugde en verwondering brengen. Ga mee op een reis van eindeloze mogelijkheden, waar de kracht van verbeelding geen grenzen kent. Ontdek het plezier van poppenspel met The Puppet Company, waar dromen tot leven komen, één pop per keer.
Didactisch materiaal - 32 cm
Keywords: Handpoppen; Poppen; The Puppet Company