Janus 3 : D&A-finaliteit : leerwerkboek - Benoit, Justine, ....- (Brugge : Die Keure, 2024)
Janus is een actieve blended methode geschiedenis. De methode achterhaalt denkpatronen en levenswijzen van vroeger en koppelt ze terug naar vandaag en morgen op een activerende manier: Janus laat leerlingen geschiedenis echt beleven. Actualiseren van geschiedenis Historisch inzicht verwerven Kritisch bronnenonderzoek
Keywords: Geschiedenis; Secundair onderwijs