Max :Engels 6 : A-finaliteit : leerwerkboek : modules 1 t/m 8 - Tavernier, Leonie, 1995-; Velasco, Michael, ....-; Aelterman, Koen, ....- (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat:Module 1: Home sweet home - Module 2: On the road- Module 3:Happy holidays - Module 4:Farm handy - Module5:YOu are able! - Module6: Dress for succes - Module7: Let's make it work - Module 8: Fàilte gu Alba
Met Max-Engels laat je jouw leerlingen van bij de start actief aan de slag gaan met Engels. Authentiek materiaal-Aandacht voor Angelsaksische wereld- Instructievideo’s- Eenvoud en eenduidigheid- Inzet van strategieën.
Keywords: Engels; Secundair onderwijs