Audace!3 - Set modules D&A-finaliteit modules 1-5. (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Module 1: La vie scolaire, c'est génial! - Module2: La meilleure pub? Un client satisfait! - Module 3: Alors on chante - Module 4: Cntr=Alt+Suppr? - Module 5: Comme le temps pass! + Boussole
Deze blended methode Frans daagt de leerlingen uit om volop te spreken, luisteren, schrijven en lezen in het Frans. Geïllustreerde woordenschat Unieke lay-out per tekstsoort Uitgebreid digitaal oefenaanbod
Keywords: Frans; Secundair onderwijs