Audace!3 - Set modules D-Plus (modules 1-5). (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Module 1:Opération école - Module2:La publicité partout - Module 3: La balade des gens heureux - Module 4: Accro à ton appareil? -Module 5: Des souvenirs en boite - Boussole 2e degré
Deze blended methode Frans daagt de leerlingen uit om volop te spreken, luisteren, schrijven en lezen in het Frans. Geïllustreerde woordenschat Unieke lay-out per tekstsoort Uitgebreid digitaal oefenaanbod
Keywords: Frans; Secundair onderwijs