VBTL 4 : van basis tot limiet : D-finaliteit basis : Module ruimtemeetkunde. (Brugge : Die Keure, 2024)
Van Basis tot Limiet (VBTL) is een blended methode wiskunde. Al jaar en dag is VBTL gekend voor krachtig wiskundeonderwijs in Vlaanderen. Leerkrachtgestuurd onderwijs Competentiegericht en probleemoplossend denken Aandacht voor rekenvaardigheden, wiskundetaal en ICT Instructievideo’s Uitgebreid oefenaanbod
Keywords: Secundair onderwijs; Wiskunde