Nando 3 : wiskunde met pit : set modules D-finaliteit basis - Leerstof 1e graad A-stroom. (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat de modules: Diagnostische module - 1. Omgaan met wiskundetaal - 2. Reële getallen - 3. Vectoren - 4. Consolidatie 5. Rekenen met reële getallen - 6. Gelijkvormige figuren - 7. Consolidatie - 8. Eerstegraadsvergelijkingen in R - 9. Stelling van Pythagoras - 10. Consolidatie - 11. Algebraïsche verbanden en ongelijkheden - 12. Driehoeksmeting in rechthoekige driehoeken - 13. Consolidatie - Vademecum
Nando is een motiverende en blended wiskundemethode met pit. Het lesmateriaal bestaat uit modules met een sterke focus op differentiatie. Beknopte, duidelijke theorie Focus op differentiatie Leerlinggestuurd onderwijs Aandacht voor computationeel denken Instructievideo’s
Keywords: Secundair onderwijs; Wiskunde