Nando 3 : wiskunde met pit : set modules D-finaliteit 5uur - Leerstof 1e graad A-stroom. (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat de modules: Diagnostische module - 1. Omgaan met wiskundetaal - 2. Reële getallen - 3. Vectoren - 4. Consolidatie 5. Rekenen met reële getallen - 6. Eerstegraadsvergelijkingen in R - 7. Gelijkvormige figuren - 8. Algebraïsche verbanden en ongelijkheden - 9. Homothetie, projectie en de stelling van Thales - 10. Consolidatie - 11. Stelling van Pythagoras - 12. Eerstegraadsfuncties en constante functies - 13. Driehoeksmeting in rechthoekige driehoeken - 14. Consolidatie - 15. Vergelijking van rechten - 16. Data en onzekerheid - 17. Merkwaardige lijnen in de cirkel - 18. Consolidatie - Vademecum
Nando is een motiverende en blended wiskundemethode met pit. Het lesmateriaal bestaat uit modules met een sterke focus op differentiatie. Beknopte, duidelijke theorie Focus op differentiatie Leerlinggestuurd onderwijs Aandacht voor computationeel denken Instructievideo’s
Keywords: Secundair onderwijs; Wiskunde