Max Ruimte 1e graad B-stroom : leerwerkboek: set modules 1, 2 3 en 4 - Fiers, Stephan, ....- (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Module 1: Wegwijzer - Module 2:Lees het landschap - Module 3: De aarde, een spannende planeet - Module 4: Een veranderend klimaat
De blended methode Max-ruimte laat jouw leerlingen inzicht krijgen in wetenschappelijke en maatschappelijke thema’s. Eenvoud en eenduidigheid Inzicht in wetenschappelijke en maatschappelijke thema’s Verantwoord handelen
Keywords: Ruimte