Nando 3 : wiskunde met pit : set modules D&A-finaliteit: leerstof 1e graad A-stroom. (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat de modules: Vademecum - Diagnostische module - 1. Reële getallen - 2. Vectoren - 3. Rekenen met reële getallen - 4. Consolidatie - 5. Gelijkvormige figuren - 6. Consolidatie - 7. Eerstegraadsvergelijkingen in R - 8. Stelling van Pythagoras - 9. Consolidatie - 10. Inleiding tot reële functies - 11. Driehoeksmeting in rechthoekige driehoeken - 12. Consolidatie
Nando is een motiverende en blended wiskundemethode met pit. Het lesmateriaal bestaat uit modules met een sterke focus op differentiatie. Beknopte, duidelijke theorie Focus op differentiatie Leerlinggestuurd onderwijs Aandacht voor computationeel denken Instructievideo’s
Keywords: Secundair onderwijs; Wiskunde