Voor succes in je werk moet je vaker op vakantie : 52 verrassende inzichten die je werk en leven nét iets leuker maken - Tiggelaar, Ben, 1969- (Soest : Tyler Roland Press, 2024)
Iedere week schrijft Ben Tiggelaar in NRC over werk en leven. Over rust, persoonlijk leiderschap, zingeving en succes. Dit boek bevat 52 recente columns. Vol verrassende inzichten en praktische tips.
Keywords: Arbeids- en organisatiepsychologie; Arbeidstevredenheid