Beeldenbieb teken je boodschap. - Team Teken je boodschap Beeldenbieb, ....- (Teken je boodschap, 2024)
De Beeldenbieb is een beeldenboek met meer dan 500 getekende beelden om je te inspireren en tekenmeters te maken met zakelijk tekenen. Een te gek boek voor professionals die nog gemakkelijker en geïnspireerder in de praktijk aan de tekenslag willen gaan! De beeldenbieb is een beeldenbibliotheek waar per woord en/ of begrip meerdere beelden worden aangereikt zodat jij als professional de boodschap nog beter in beeld kunt brengen. Daarnaast word je ook uitgedaagd om in het boek jouw eigen beelden te tekenen, zodat je uiteindelijk je eigen beeldenbibliotheek in een boek bijeen hebt. Laat je inspireren! Een boek met een uitgebreid ABC van heldere beelden. Met deze voorbeelden kun je jouw boodschap visueel ondersteunen met sprekende en eenvoudige tekeningen. Zo krijgt jouw boodschap meer impact. De beelden in het boek omvatten 101 woorden en begrippen uit het bedrijfsleven, de hulpverlening en het sociaal domein. Het zijn allemaal woorden en beelden die door deelnemers in trainingen en workshops zijn gevraagd en getekend.
Ontwerp: de beeldige meisjes
Www.tekenjeboodschap.nl
Keywords: Beeldende kunst; Zakelijk tekenen