Teken je boodschap beeldenbieb Zorg en Welzijn : 101 begrippen en termen voor begeleiders, behandelaren en andere hulpverleners in meer dan 500 beelden. - Team Teken je boodschap Beeldenbieb, ....- (Teken je boodschap, Den Haag, 2024)
Als zorg-, dienst- en hulpverlener kan jij het verschil maken voor zowel de cliënten als hun omgeving. Jouw werk heeft een onschatbare impact! Er zijn steeds meer hulpbehoevenden, wachtlijsten groeien en tegelijkertijd moet alles steeds sneller en effectiever. Om niet op kwaliteit van zorg en behandelresultaat in te leveren, moet je dus extra creatief zijn! Door jouw communicatie met simpele beelden te ondersteunen, zal het effect van jouw interventie groter worden. Daarom nu eindelijk de Teken je Boodszchap Beeldenbieb Zorg&Welzijn! 101 termen en begrippen met meer dan 500 gemakkelijk na te tekenen beelden. Direct in de praktijk toepasbaar voor alle disciplines! We geloven dat professionals genoeg theoretische kennis, protocollen en modellen hebben om aan te sluiten op de hulpvraag van de cliënt. Het ondersteunen van jouw boodschap met eenvoudige en sprekende tekeningen helpt om alle kennis en vaardigheden die ja al hebt nog beter te benutten. Een boek vol beeldtaal om jouw communicatie visueel te ondersteunen! Iedereen kan zakelijk tekenen. Jij ook!
Ontwerp: idonuts Den Haag
Www.tekenjeboodschap.nl
Keywords: Beeldende kunst; Zakelijk tekenen; Zorg & welzijn