Gesprek in beeld voor begeleiders, behandelaren en andere hulpverleners : teken je boodschap in de praktijk. - Team Teken je boodschap Beeldenbieb, ....- (Teken je boodschap, Den Haag, 2023)
Het boek door professionals voor professionals, om cliëntgesprekken beeldend te maken. Bedacht, geschreven en getekend door professionals die allemaal hun eigen expertise uit de hulpverlening meenemen: van voice dialogue tot transactionele analyse, creatieve therapie tot cognitieve gedragstherapie en van NLP tot hypnotherapie, het zit er allemaal in! Voor professionele hulpverleners uit alle richtingen, die regelmatig te maken hebben met (groeps- en) cliëntgesprekken.
Ontwerp: idonuts Den Haag
Www.tekenjeboodschap.nl
Keywords: Beeldende kunst; Gesprek in beeld; Zakelijk tekenen