Nando 4 : wiskunde met pit: set modules D-finaliteit 4 uur - Leerstof derde jaar. (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Diagnostische module 1. Logica en waarheidstabellen - 2. Stelsels van eerstegraadsvergelijkingen - 3. Functies van de tweede graad - 4. Consolidatie - 5. Problemen oplossen met tweedegraadsfuncties - 6. De goniometrische cirkel en verwante hoeken - 7. Telproblemen - 8. Grafen - 9. Consolidatie
Nando is een motiverende en blended wiskundemethode met pit. Het lesmateriaal bestaat uit modules met een sterke focus op differentiatie. Beknopte, duidelijke theorie Focus op differentiatie Leerlinggestuurd onderwijs Aandacht voor computationeel denken Instructievideo’s
Keywords: Secundair onderwijs; Wiskunde