Nando 4 : wiskunde met pit: set modules D&A-Finaliteit - Leerstof derde jaar. (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Vademecum - Diagnostische module 1. Eerstegraadsfuncties en constante functies - 2. Telproblemen - 3. Consolidatie - 4. Problemen oplossen met eerstegraadsfuncties - 5. Consolidatie - 6. Rechten en stelsels - 7. Ruimtemeetkunde - 8. Consolidatie - 9. Data en onzekerheid - 10. Algebraïsche verbanden grafisch interpreteren - 11. Consolidatie - Stemmodules: goniometrie & transformaties van grafieken.
Nando is een motiverende en blended wiskundemethode met pit. Het lesmateriaal bestaat uit modules met een sterke focus op differentiatie. Beknopte, duidelijke theorie Focus op differentiatie Leerlinggestuurd onderwijs Aandacht voor computationeel denken Instructievideo’s
Keywords: Secundair onderwijs; Wiskunde