Diary of a Wimpy Kid : Greg Heffley's Journal - Kinney, Jeff, ....- (London : Puffin Books Penguin Random House, 2023)
De belevenissen van brugklasser Greg Heffley die geen loser wil zijn. Logboek met veel cartoons.
Keywords: Graphic Novels; Engels; Secundair onderwijs