Max :Nederlands 1B : leerwerkboek : modules 1 t/m 8 - Sarens, Eva, ....-; Debloudts, Anne-Marie, ....- (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat:Module 1. Interessante identiteiten - 2. Verschrikkelijk fantastisch - 3. Mijn leven, mijn beslissing - 4. Verkocht! - 5. Aa, de slag! - 6. Feestbeest - 7. Een dag uit het leven van... - 8. Smaken verschillen
Max-Nederlands maakt leerlingen sterker in het Nederlands. Met fris en motiverend materiaal focussen we op doelgerichte communicatie. Focus op tekstbegrip Aandacht voor communicatiedoel Instructievideo’s Eenvoud en eenduidigheid Authentiek materiaal
Keywords: Nederlands; Secundair onderwijs