Isaac : fysica 4: D-finaliteit 2 uur : leerwerkboek : set modules 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. - Vermeiren, Freya, ....-; Van Roy, Anke, ....- (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Module 1: Grootheden meten - Module 2: Krachten - Module 3: Rechtlijnige bewegingen - Module 4: Licht en straling - 5. Druk - 6. Archimedeskracht - 7. Statica van systemen
Met de blended methode Isaac-fysica leren leerlingen op een wetenschappelijke manier naar de wereld kijken. Efficiënt leerproces Raak gekozen oefeningen Experimenten via simulaties Concrete voorbeelden uit de hedendaagse leefwereld Wetenschappelijke kijk op maatschappelijke vraagstukken