Isaac :Biologie 4 : D-finaliteit 1 uur : leerwerkboek: set modules 1 - 4 - Neutens, Céline, ....-; van der Voo, Martijn, ....- (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Module 1: Met de billen bloot - module 2: Orde in de chaos - module 3: Het zit hem in de kleine dingen - module 4: Eten of gegeten worden?!
Met de blended methode Isaac-biologie leren jongeren op een wetenschappelijke manier naar de wereld kijken en natuurlijke fenomenen vatten. De wereld ontdekken vanuit verwondering - Wetenschappelijke kijk op maatschappelijke vraagstukken - Natuurwetenschappelijke onderzoeksmethode - Online aanbod van experimenten Efficiënt leerproces.
Keywords: Biologie; Secundair onderwijs