Isaac :Chemie 3 D-finaliteit 2 uur : leerwerkboek: set modules 1 - 6 - Gilis, Ann, ....-; Duysters, Noortje, ....- (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Module 1: Chemie is overal! Module 2: Zuivere stoffen en mengsels - Module 3: Chemische stoffen en elementen - Module 4: Atoommodel en periodiek systeem - Module 5: Chemische bindingen - Module 6: Chemische reacties en enrgie + Kaart periodiek stelsel
Met de blended methode Isaac-chemie verwerven leerlingen inzicht in de bouw, structuur en eigenschappen van materie. Kennismaken met chemie op een boeiende, interactieve manier - Concrete voorbeelden uit de hedendaagse leefwereld - Efficiënt leerproces - Onderzoeksvaardigheden aanscherpen - Wetenschappelijke kijk op maatschappelijke vraagstukken
Keywords: Chemie; Secundair onderwijs