Isaac : Fysica 4: D-finaliteit 4 uur : leerwerkboek : set modules 1, 2, 3, 4, 5 - Vermeiren, Freya, ....-; Van Roy, Anke, ....- (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Module 1: Energieomzettingen - Module 2: Energietransport, warmte en temperatuur - Module 3: Gaswetten - Module 4: Elektrische systemen (deel 1) - Elektrische systemen (deel 2)
Met de blended methode Isaac-fysica leren leerlingen op een wetenschappelijke manier naar de wereld kijken. Efficiënt leerproces - Raak gekozen oefeningen - Experimenten via simulaties - Concrete voorbeelden uit de hedendaagse leefwereld - Wetenschappelijke kijk op maatschappelijke vraagstukken