Isaac : Fysica 3: D-finaliteit 1 uur : leerwerkboek : set modules 1, 2, 3, 4 - Vermeiren, Freya, ....-; Van Roy, Anke, ....- (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Module 1: Grootheden meten - Module 2: Krachten - Module 3: Rechtlijnige bewegingen - Module 4: Druk
Met de blended methode Isaac-fysica leren leerlingen op een wetenschappelijke manier naar de wereld kijken. Efficiënt leerproces - Raak gekozen oefeningen - Experimenten via simulaties - Concrete voorbeelden uit de hedendaagse leefwereld - Wetenschappelijke kijk op maatschappelijke vraagstukken