Het grote boek van Elmer - McKee, David, ....- ([Houten] : Van Goor, 2022)
Elmer, de geliefde kleurtjesolifant, staat altijd garant voor kleurrijke voorleesboeken, waarin hij vrolijke avonturen beleeft. De verhalen over Elmer leveren gegarandeerd een glimlach van erkenning op! Deze superdikke voorleesbundel bevat maar liefst vijf gezellige verhalen over Elmer en zijn vriendjes!
3-5
Keywords: Prentenboek; Verhalen A-Z