Neuropsychologische diagnostiek : de klinische praktijk - Hendriks, Marc, ....-; Kessels, Roy, ....-; Gorissen, Mariëlle, ....-; Schmand, Ben, ....- (Amsterdam : Boom, 2022)
Neuropsychologische diagnostiek is een zoektocht naar verklaringen voor cognitieve of emotionele klachten en stoornissen. Die verklaringen worden vooral gezocht in de hersenen, maar er is ook oog voor psychologische, psychiatrische, somatische en andere, meer alledaagse invloeden. In deze volledig herziene editie is, naast de noodzakelijke actualisatie, de structuur van het boek verhelderd. Het geheel is verlevendigd door de toevoeging van casusbeschrijvingen vanuit de patiëntenzorg.
Keywords: Diagnostiek; Neuropsychologie