Het verhaal achter de beroemdste schilderijen van de wereld - Ayres, Charlie, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2017)
Maak kennis met twintig van de populairste schilderijen aller tijden, van Botticelli's La primavera en Leonardo de Vinci's Mona Lisa tot Constable De hooiwagen en Cézannes Mont Sainte-Victoire. De volledig afgebeelde meesterstukken gaan allemaal vergezeld van een fascinerend verhaal, waarin de kunstenaar je meeneemt naar zijn wereld. Ook ontdek je bijzondere details en zie je wat hij of zijn nog meer heeft meegemaakt. Dit boek zal het enthousiasme van ieder kunstliefhebber van elf jaar en ouder aanwakkeren.
The story of the worlds greatest paintings
Keywords: Kunst bekijken; Schilderkunst