Audace!4 - Set modules D-basis (5 modules). (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Module 1:Ensemble nous sauvons la planète! - Module 2:Le fabuleux destin du film- Module 3:Prends soin de toi - Module 4: Et si... - Module 5: Les saveurs du monde dans mon assiette.
Deze blended methode Frans daagt de leerlingen uit om volop te spreken, luisteren, schrijven en lezen in het Frans. Geïllustreerde woordenschat Unieke lay-out per tekstsoort Uitgebreid digitaal oefenaanbod
Keywords: Frans; Secundair onderwijs