Audace!4 - Set modules D-Plus. (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Module 1:En route pour un monde plus vert! - Module2:Silence, on tourne! - Module 3:Un esprit sain dans un corps sain - Module 4:L'effet papillon - Module 5:Lacerisesurlegâteau
Deze blended methode Frans daagt de leerlingen uit om volop te spreken, luisteren, schrijven en lezen in het Frans. Geïllustreerde woordenschat Unieke lay-out per tekstsoort Uitgebreid digitaal oefenaanbod
Keywords: Frans; Secundair onderwijs