Audace!4 - Set modules D&A-finaliteit (5 modules). (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Module 1:Il n'y a pas de planète B - Module2:Le monde extraordinaire deu film - Module 3:En pleine forme! - Module 4:Un monde différent - Module 5:Tout le monde à table!
Deze blended methode Frans daagt de leerlingen uit om volop te spreken, luisteren, schrijven en lezen in het Frans. Geïllustreerde woordenschat Unieke lay-out per tekstsoort Uitgebreid digitaal oefenaanbod
Keywords: Frans; Secundair onderwijs