Een doos vol gevoelens - Moons, Julia, ....-; Alibee, ....-; De Bode, Ann, 1956-; Vercruysse, Tine, ....- (Averbode : Averbode/Erasme NV, 2019)
Met Een doos vol gevoelens kunt u kinderen van 4 tot 7 jaar op een speelse manier beter leren omgaan met de vier basisgevoelens (blij, boos, bang, verdrietig). Het beheersen van deze basisgevoelens geeft jonge kinderen een eerste houvast tot een rijk emotioneel leven.
Keywords: Gevoelens; Kleuteronderwijs