Max 6: wiskunde: A-finaliteit : Set modules deel 1 (module 1-6) - De Herdt, Willy, ....- (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Module 1: Handig rekenen - Module 2: Data en onzekerheid - Module 3: Code Max 1 - Module 4: Kansen - Module 5: Tabellen, grafieken en verbanden - Module 6: Code Max 2
Max-wiskunde brengt begrippen, concepten, eigenschappen en methodes aan in betekenisvolle contexten. Zo ontdekken de leerlingen de samenhang en wisselwerking tussen wiskunde en de maatschappij waarin ze leven. Eenvoud en eenduidigheid Betekenisvolle contexten Probleemoplossend denken
Keywords: Secundair onderwijs; Wiskunde -- Secundair onderwijs