Belonen met impact : de winst van een eerlijk en toekomstgericht loonbeleid - Bouddount, Soukaina, ....- (Leuven : Lannoo Campus, 2024)
Are you ready for... De war for talent - De war for transparency - De war for commitment - De war for budget In een krappe arbeidsmarkt is het essentieel voor het succes van een organisatie om talent aan te trekken, te behouden en te motiveren. Strategisch belonen speelt hierin een sleutelrol, waarbij het niet alleen om salaris gaat, maar om het opbouwen van een sterke beloningscultuur. In Belonen met impact ontdek je de bouwstenen van een beloningsbeleid dat kandidaten aantrekt, medewerkers tevreden houdt en betaalbaar blijft voor de organisatie. Met een routekaart van tien stappen krijg je de tools om een toekomstbestendig loonbeleid op te zetten of verder te versterken. Inspirerende cases en tips wijzen de weg om te excelleren in de moderne arbeidsmarkt.
Keywords: Loonbeleid