Het verhaal van Vlaanderen - De Decker, Frodo, ....-; De Paepe, Harry, ....- (Antwerpen : Standaard Uitgeverij, 2023)
Dé graphic novel van de langverwachte tv-reeks! Kruip in de (dieren)huid van de neanderthalers, graaf in het verleden van het Graafschap Vlaanderen, draaf mee in het Gulden Spoor van de ridders... Aan de hand van grootse gebeurtenissen en (ogenschijnlijk) kleine anekdotes loodsen Harry De Paepe en Frodo De Decker je doorheen de geschiedenis van het grondgebied dat we vandaag Vlaanderen noemen.
Naar gelijknamige tv-reeks die wordt gepresenteerd door Tom Waes
Keywords: Graphic Novels; Historische literatuur; Stripverhalen