Stekel in de zomer - Timmer, Harald, ....- ([Zandvoort] : Uitgeverij De Pareltuin, 2023)
Het is zomer en egeltje Stekel gaat buiten spelen. Maar eerst smeert hij zich goed in met zonnebrand. Als hij met mama boodschappen gaat doen, krijgt hij een ijsje. ’s Avonds maakt papa worstjes op de barbecue en eten ze heerlijk buiten. Oblong prentenboek met felgekleurde illustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 3 jaar.
Keywords: Prentenboek; Seizoenen-Weer; Zomer