Stekel in de winter - Timmer, Harald, ....- ([Zandvoort] : Uitgeverij De Pareltuin, 2023)
Het is winter. Stekel gaat zo snel mogelijk buiten spelen. Er ligt sneeuw! Stekel het egeltje maakt een sneeuwpop, veegt het tuinpad en gaat slee͏ën. Oblong prentenboek met illustraties in kleur en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.
Keywords: Prentenboek; Winter; Seizoenen-Weer