Audace!3 - Set modules D-basis (modules 1-5). (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Module 1:Souriez! C'est la rentrée 2:Publicité, vendez, achetez! - Module 3:J'aime, j'aime la chanson française - Module 4: Tout le monde au portable - Module 5: Le passé enterré - Boussole 2e degré
Deze blended methode Frans daagt de leerlingen uit om volop te spreken, luisteren, schrijven en lezen in het Frans. Geïllustreerde woordenschat Unieke lay-out per tekstsoort Uitgebreid digitaal oefenaanbod
Keywords: Frans; Secundair onderwijs