Audace!1 - Set modules A-stroom. (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Startmodule :Module d'embarquement Module 1:C'est qui? C'est moi! - Module 2:C'est en vogue! Module 3:Nefaispasçacheztoi! 4. Voici ma chambre 5. Il était une fois et Le conte: Chapeau rond rouge 6. Je veux tout savoir! 7. Partons dans le monde! + Boussole
Deze blended methode Frans daagt de leerlingen uit om volop te spreken, luisteren, schrijven en lezen in het Frans. Geïllustreerde woordenschat Unieke lay-out per tekstsoort Uitgebreid digitaal oefenaanbod
Keywords: Frans; Secundair onderwijs